3-5 tips på.....

3 tips till påskens goda…

Annonslänkar för Newport

***


En härlig likör till påsken som du tillreder lätt själv här.

***

En favorit bland mina tårtor är just den här.

Den passar så bra till påsken eftersom fyllningen är vackert gul.

En nöttårta med en krämig fyllning,

toppad med grädde och mandelflingor.

Om du vill kan du garnera med godisägg istället för mandel.

Servera och njut av det goda.

***

Sist men inte minst bjuder jag på en underbart god förrätt med kallrökt lax och räkor.

Den går bra att tillaga dagen innan den ska ätas. 

Lycka till och Glad påsk på er…

Kram Nina 💛

***

ANNONS!

Nu drömmer vi om vår, värme och sol! Var ute i god tid och gör dig redo för både varmare och ljusare tider. Upptäck årets sortiment av exklusiva utemöbler från Artwood. Högkvalitativa utemöbler som håller säsong efter säsong.

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *