Jul,  Mycket mer

Vår julafton…..

Några bilder från vår jul……Andra året som vi firar jul hemma hos oss.

På morgonen bastade jag och mamma. Sedan blev det en våffelfrukost. Jag ville bryta av från all julmat och dukade fram en massa olika sylter, glass och grädde. Märkte dock att jag måste köpa ett nytt järn, de blev inte riktigt färdiggräddade trots att de låg länge i järnet.***Stella fick på sig sin julklänning, typ 10 minuter sen fick hon bara vara gulliga Stella igen.

Provade bubbelglögg…..mysigt till jul.

Nu ska vi fika och titta på Kalle Anka.

Dukning för middagen.

 Det var lite från vår jul🎄 

Hoppas ni fick en härlig julafton, tillsammans med nära och kära .

Idag fortsätter vi dagen med nya äventyr.

Detta äventyr berättar jag mer om under veckan.

*** 

Många kramar från mig!  

💝

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *