Mycket mer

Bingolottokväll……& God Jul på er!

Nu håller vi på att fixa inför Julafton. Vi kom nyss hem från matbutiken, där var det kaos….så mycket människor. Men nu har vi mat för hela julhelgen. Om en stund kommer min mamma och pappa och Pers pappa hit. Då har jag tänkt bjuda på Glühwein och lite tilltugg. Receptet på min glühwein lägger jag ut snart.

Sedan blir det såklart uppesittarkväll med varsin bingolott. Såklart hoppas jag på en vinst, fast det brukar aldrig hända. Det roliga är att få umgås och ha trevligt.

***

Dagens tips! 

Nu har de börjat julrean,

passa på att fynda snygga herrkläder HÄR och damkläder HÄR.

***

Önskar dig en riktigt God Jul!

Kram Nina 

💝

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *