Inredning,  Renovering

Renoveringsuppdatering: Relaxområde, Olivias Badrum och Walk-in Closet

Annonslänkar för KitchenTime, NewPort & NordicFeel

***

Extravagant julgransmatta i färgen polar bear som ger en lyxig känsla i hemmet.

***

Annons!

Vår renovering fortsätter, och även om vi inte är helt klara ännu, vill vi ge er en uppdatering om vad som händer. Det är mycket som återstår, men det är så roligt att du valt att följa med på vår resa. Den här gången fokuserar vi på relaxområdet utanför bastun, Olivias lilla badrum och hennes enklare walk-in closet.

Relaxområdet – En Plats för Framtida Avkoppling

Vi har kommit en bra bit på vägen med vår relax utanför bastun. Här ska vi snart kunna njuta efter en varm bastustund. Det blev riktigt fint med akustikpanelen på väggen och att göra en dörr i samma material. Jag ville få fram känslan av att det inte var ett förråd bakom dörren. När man stänger den försvinner den och känslan av en hel vägg infinner sig. Som vanligt har vi valt många svarta detaljer i möbler och snickerier. Jag tycker att det mörka framhäver det mysiga istället för vitt. Det finns fortfarande mycket att göra, men vi ser verkligen fram emot slutresultatet!

Annons!

Ibland är man i behov av en avslappnande spaupplevelse

Olivias Lilla Badrum – Nästan Klart!

Olivias badrum börjar ta form, men det finns fortfarande detaljer kvar att färdigställa. I veckan kommer golvet att gjutas för att sedan kunna lägga in mattan. vi har byggt en vägg mellan badrummet och Olivias lilla walk in Closet. Tidigare var badrummet helt öppet, vilket vi inte tyckte om. De flesta vill kunna stänga in sig när man sitter på toaletten. Badrummet kommer att gå i svarta och vita detaljer. Det har varit en spännande process, och vi ser fram emot att se det färdiga rummet.

Olivias Walk-in Closet – Nära Målet

Denna walk-in closet är på god väg att bli färdig. Även om det är en enklare lösning har vi arbetat med att skapa praktisk förvaring och en funktionell layout. Tidigare var taket grönt som nu målats vitt. Väggarna är spacklade och ska snart målas vita. Fönsterkarmen och dörrkarmar målas i svart kulör. Golvet kommer att bytas ut till ett mörkare laminatgolv. Snart kommer Olivias kläder och accessoarer att ha sitt perfekta hem!

***

Annons!

Stilren ljuslykta som kan användas både inomhus och utomhus!

***

Vi har mycket kvar, men det är så roligt att få dela med oss av processen. Hoppas ni fortsätter att följa med oss på vår renoveringsresa!

Vi ses!

Kram Nina 🧡

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *