Inredning

Välkommen till vårt badrum

Just nu går mitt badrum i vitt, svart och rosa. Går ju lätt att byta kulör,eftersom väggarna är vita och golvet svart. På tvättstället finns det liteolika tvålar att välja mellan samt en handlotion med en fräsch doft.Känns lite lyxigare.

Doftljus

I badrummet tänder jag ofta värmeljus, 

alltid lika mysigt att mötas av levande ljus.

I badrum använder jag doftljus, 

eftersom det känns extra lyxigt 

och det dessutom doftar gott och rent.

GästhandukarSom gäst är det alltid trevligt att få använda rena fräscha handukar.Dessa handukar är till för våra gäster,används en gång och sen tvättar jag dem,vikar dem och lägger tillbaka dem i korgen.

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *