Inredning

Välkommen in på en titt i vårt kök

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Vinboxen”.

På köksbordet har jag för tillfället faktiskt blommor i tyg. Idag görs det så otroligt snygga tygblommor, att om man köper lite dyrare sort så ser de riktigt äkta ut.Det som är positivt är att de alltid ser lika fräscha ut.

Här har jag även satt tygblommor i mindre glas.Ett vinglas samt ett dricksglas, för att få olika höjder på blommorna.

I våras satte vi in skjutdörrar mellan uterummet och köket.Bilder på det kommer att komma senare.Vi valde att inte sätta upp några gardiner i köket, utan satte istället upp elementskydd. Element är oftast inte snygga, så inga gardiner innebär för oss elementskydd.Jag tycker om Georg Jensen produkter,och har en del av honom. Här ser ni en vas av honom, sen har jag köpt en tygblomma till.

   Vin hem till dörren

Såhär funkar Vinboxen i tre steg:

1) Vi handplockar dina viner – som är noga utvalda av våra vinexperter och är unika för just dig, och vinerna passar alltid säsongens råvaror. 

2) Ingen bindningstid – inför varje ny vinbox får du ett mail så att du i god tid kan välja att ändra eller hoppa över din leverans. 

3) Fri frakt hem till dörren – vi levererar vinerna på en tid som passar dig. Det enda du behöver göra är att njuta av dina goda viner. Och skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka. 

Du kan välja mellan 3 olika vinboxar i 3 olika prisnivåer, ”Röda vinboxen”, ”Vita vinboxen” och ”Blandade vinboxen”.Klicka på annonsen! 

Här har vi satt upp tre glasskåp på väggen. Vi har monterat in lampor som går att dimra.Ser ni min Georg Jensen vinkaraff, fin va?Superbra om man samlar på ett märke, då vet ens föräldrar och svärföräldrar vad de kan ge i present till en.

 

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *