Inredning

Nu äntligen är skrivbordet klart

Annonslänkar för Hulténs & Newport

***

Vilken tid det tog innan vi fick våra stenskivor.

Jag beställde skivorna i november förra året.

De levererades till fabriken i januari och då råkade skivan oturligt nog krascha i golvet och slogs sönder.

Fabriken beställde en ny skiva och nu äntligen…

För att matcha ihop ville jag att skrivbordet och det lilla bordet skulle ha samma stenskiva.

Nu välkomnar jag er in i min Walk in closet.

***

Möbler, grillar och inredning för livsnjutaren här.

Vårkampanj – 10% rabatt på allt.

***

Kram Nina 💖

***

Annons!

Unikt skrivbord från Eichholtz som för tankarna tillbaka i tiden och blir en iögonfallande originalpjäs till arbetsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Detta skrivbord i antik stil har en pianosvart finish, vackra detaljer i polerad aluminium samt en läderliknande bordsskiva som skapar intressanta kontraster. Just nu halva priset…

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *