3-5 tips på.....,  Mode,  Mycket mer

Tips på 3 superfina vårklänningar

Annonslänkar för Bubbleroom, Gina Tricot & MQ Marqet

***

Nu när våren tittar fram med en solig blick är det dags att gå från det mörka till det ljusa.

På jobbet märker jag att flera av mina kollegor bytt ut det svarta mot med lättsamma färger.

Här nedan bjuder jag på 3 sommarfräscha klänningar…

***

Den här klänningen med sin dimmiga gröna färg passar perfekt att glida in på jobbet med.
Den har en skön stretchig kvalitet och V-formad halsringning med knytning på sidan.
***

En fräsch klänning för er som älskar rosa…

Klänningen är fodrad, har kort volangärm, en lätt v-ringad hals med volangdetaljer och smock i ryggen. Passformen är figurnära med en utsvängd kjolsdel och volang i nederkant och stängs med dragkedja i sidsömmen.

***

Så snygg klänning att glida in på jobbet med eller att ha på en middagsbjudning…

Eftersom ränderna går neråt både ser och känner man sig smalare.

Skönt också att den har vid halsringning.

***

Nu välkomnar vi våren.

Önskar er alla en härlig dag.

Kram Nina 💚

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *