Bröd,  Förrätt/tilltugg

Vitlöksbaguetter

Annonslänkar för Bagaren & Kocken, Confident Living, & Åhléns


Idag ska jag bjuda på baguetter som är indränkta i vitlökssmör och toppas med lite ost.

Servera och njut!

Detta behöver du till 4 personer:

8 baguetteskivor

50 g smör

1 vitlöksklyfta

2 nypor flingsalt

2 tsk persilja

riven västerbottenost 

Så här gör du:

Sätt ugnen på 200 grader.

Skär baguetterna i skivor.

Smält smöret i en stekpanna.

Tillsätt pressad vitlök, salt och finklippt persilja direkt ner i pannan.

Rör om med en sked.

Fördela bröden på en bakplåtsklädd plåt.

Pensla rikligt med vitlöksmör på bröden.

Strö riven ost över.

Ställ in plåten mitt i ugnen,

ta ut när bröden fått en gyllene färg på sig.

Servera dem varma eller kalla.

Smaklig spis! 

2  fina brödkorgar som jag gärna skulle vilja ha;

Den första är en svart & beigefärgad påse i bomull,

positivt att den är tvättbar HÄR .

Den andra en sand och vitfärgad brödpåse HÄR

***

Kram Nina 💓

***

ANNONS!

Fun Santa & Fun Santa Xmas-Box Shorts 2-Pack | Förkläde Gourmet | Julgransdekoration snöflinga | Julgranshänge | Julgransbelysning | Julgranshänge | Julgransdekoration kotte | Ljusstake Eli | Knastomte, 34 cm | Krans med kottar, Ø26 cm |

***

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *