Skönhet & hälsa

Nya sminkborstar…

Annonslänkar för Cocopanda, Lyko & NordicFeel


I fredags fick jag mina nya sminkborstar. (mina finns inte längre, men länkar till liknande)

Ett komplett set på 10 borstar för en perfekt applicering av makeup. 

Borstarna ligger i en praktisk väska HÄR (liknande), som jag tycker ser ut som en liten aftonväska. 

Perfekt att ha i handväskan eller ta med på resan.

Med detta set har du allt du behöver för att lägga den perfekta makeupen HÄR.

Önskar alla mina bloggläsare en fortsatt härlig dag!

Kram Nina 💕 

Annons!Sexyhair Healthy shampoo/conditioner DUO 2000 ml | Vision Haircare Preserving Color Shampoo 1000 ml | Trind Nail Care Nail Balsam | Grazette XL Balsam 250 ml | Ecoestic Nagellack | IDUN Minerals Nagellack Almandin | IDUN Minerals Läppstift Vinbär | Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer flytande läppstift 040 |

***

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *