Inredning,  Mycket mer

Målning av ramar

Annonslänkar för Allectra, Kjell & Company & RoyalDesign


Vi är så nöjda över våra nya skåp i vardagsrummet.

Istället för att hänga upp tavlorna på väggen, lät jag två av våra tavlor stå på skåpet lutandes mot väggen.

Eftersom de var bruna och skåpen svarta, valde jag att måla om dem i en svart kulör.

Men jag drog på väldigt tunt med färg, eftersom jag ville att det bruna skulle synas lite grann.

Resultatet blev så mycket bättre.

Orbis vas HÄR

Dagens tips HÄR

Förvandla ditt hem till en plats fylld med fantastisk musik!

Ha en bra dag! 

Kram Nina  💞

HÄR hittar ni ett enormt sortiment där vi erbjuder allt från Hem och Trädgård, Datorer och Elektronik, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetika, Mode och Accessoarer, Leksaker och Dräkter, Sport och Hobby till marknadens mest konkurrenskraftiga priser

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *