Mycket mer

QualityKicks

Idag tänkte jag att mitt inlägg skulle handla om min sons nya företag, QualityKicks.se HÄR.

Hur duktigt är det inte att vid 20-års ålder starta upp ett företag som säljer Jordan och Nike skor. Själva konceptet har han jobbat med några år, köpt och sålt, men nu har han alltså startat ett företag inom detta.

Otroligt fina skor……


Han säljer även skosnören i olika kulörer HÄR.

Vet dock inte om de har kommit ut på hemsidan ännu, men annars lägger han nog ut dem om några dagar.

Alla sneakers HÄR

Jordan HÄR

Dunk HÄR

Om ni köper skor, kan ni skriva Nina så skickar han med ett par skosnören gratis i en fin kulör HÄR.

***

Blir så glad att du tittade in på min sida.

Kram Nina

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *