Mycket mer,  Resor

Höstresa till Skellefteå

Idag ska jag och min dotter resa till mina föräldrar som bor i Skellefteå.Här är en bild när vi precis ska lämna vårt hus

 Lite stressigt är det, bussen går om 15 minuter. 

Framme i Skellefteå.Mina föräldrar sålde sitt hus för 5 år sedan, efter det bodde de på somrarna i sin sommarstuga och på vintern i Thailand.Medan de bode där, byggdes denna byggnad med alla dessa fina lägenheter.Hur underbart är inte det? Jag lägger upp på inredning hur deras lägenhet ser ut invändigt.

 En tripp i staden innan jag bjuder dem på lunch. 

 Nu är det dax för lunch. Min mamma fyller 69 år och vi firar det genom att äta lunch på ett mysigt ställe i Skellefteå. När vi kommer in, möts vi av detta.

En otroligt mysig hall, som upplyser oss om dagens lunch.

 Vi blir tilldelade ett mysigt bord vid fönstret, med utsikt mot Skellefteälven. 

 Lunchen består av en massa smårätter, hamburgare, tacos med bönor, falafel, avocado med lax, kycklingvingar, pommes gjort av sötpotatis och en massa andra rätter.

 Till efterrätt har vi tre olika desser att välja bland, och vi väljer Cremè bruleè och Tiramisu. 

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *