Mycket mer

Känner mig stressad just nu…..

Annonslänkar för Beautycos & Cervera

Dels är det mycket på jobbet just nu, och inte blev det bättre av att jag måste fixa en ny blogg. Så synd att det blev så mycket blinkande reklam på min blogg. Min tanke är ju att ni ska inspireras och få idéer när ni besöker mig. Jag blir dessutom så glad när tittar in…..

När det är färdigt så ska jag börja lägga ut en hel del smarriga recept som ni kan tillaga och baka nu när julen närmar sig. Jag är så tacksam för att vi i detta mörker lyser upp tillvaron med jullampor, lite extra mysigt med tända ljus och alla tomtar som sätts fram i december. Vi har en härlig tid som väntar. Den här julen tänker vi fira i Umeå, mamma och pappa och svärfar får komma till oss.

*****

Julklappstips!

Om ni funderar på att köpa en kapselmaskin i julklapp så rekommenderar jag den HÄR.

Dels blir det gott kaffe men den kan även skumma mjölk och göra goda kaffedrinkar.

*****

Hoppas att ni får en underbar dag!

Kram Nina

💗

ANNONS!

Jag bor i Umeå med min man Per och ett av mina barn Olivia. Jag tycker om att baka och laga mat, att få inreda och renovera i vårt hem. En annan sak som jag älskar är att resa, få se och upptäcka nya platser. Helt enkelt njuta av livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *